søndag, mai 07, 2006

KONGE i PARKEN!

Så var en lang russehelg snart over, og undertegnede kan garantere at det har vært "livat"! Nyyyyyydelig vær. Helt utrolig, det kan da umulig ha vært noen andre landstreff noen gang med så helmax vær? Det var høy t-skjorte faktor, og det i begynnelsen av mai! i Stavanger!! (Jaja.. det var på Ålgård, og det skal for all del ikke regnes som Stavanger, men det var tross alt samme været "hjemme") Uttallige russebusser fra bærum med VANVITTIGE anlegg. Du kan bare ikke fatte hvor store disse bussene er på anleggene før du går forbi dem. Syke syke østlendinger! Men fett var det! :D

I tillegg var det jo knall på konsertfronten. Selv om mange ser høydepunktet i festivalen i fyll,fest og fanteri, så var for min del konsertene det største i løpet av denne helga! Av artister kan det nevnes: Big Bang, Briskeby, Turboneger, Postgirbygget, Mew og Kaizers Orchestra. Det var iallefall disse jeg fikk med meg. Var også kort innom et par andre, som Sofian og Klovner, men tett program på konsertfronten lot oss ikke rekke over alt, så jeg prioriterte de førstnevnte!

Sist men ikke minst så var det kjekke folk å henge med, og det gjorde helgen komplett! Tusen takk for en herlig helg til alle som var med, og "dere gikk glipp av noe" til alle dere uten billett eller dårlige prioriteringer!

(Her kan du lese mer om festivalen)

2 Comments:

At 11 mai, 2006 21:25, Blogger Eivind said...

HEILT ENIGE!!! EI MEGAKONGEDIGG helg!!!!

 
At 16 mai, 2006 18:16, Blogger CK said...

Kongeparken va så sinnsykt fett, heilt supert og me va jo megaheldige med været!! Eg blei forresten solbrente då!=/ Men det gjore ingenting!

Me rulte jo og heila stedet med dansemoovså våre, alle Oslo fålkå kunne bare legga seg i bussane sine når me kom fram me dansefoten!!=P

 

Legg inn en kommentar

<< Home