onsdag, oktober 26, 2005

Royal League i vasken.. eller?



Så har Viking selvfølgelig gått på smellen igjen. Ja, beklager den negativt ladde tonen, men let's face it folkens, det er for dårlig av et lag som Viking å ryke nå på tampen, når vi hadde store sjanser om medalje og ikke minst Royal League. Nå ser det altså svart ut for Royal League neste år, men, dersom jeg ikke gjør en skikkelig bommert nå, er det fortsatt en liten sjanse for kvalifisering.

Det er de 4 øverste som får være med i RL, og viking ligger foreløbig på 5.plass med 38 poeng. Lillestrøm ligger plassen over oss, på 4. plass, med 41 poeng. Det er altså hypotetisk mulig å komme på delt 4. plass hvis Viking vinner mot Ålesund, og Lillestrøm taper mot Molde. Men, i tillegg til at dette må slå inn, må vi slå Lillestrøm på målforskjell, som Lillestrøm for øyeblikket leder med 4 mål over Viking. Altså, Viking må ta inn 5 mål i løpet av siste runden. Dette kan skje ved for eksempel disse resultatene:

Viking - Ålesund: 3-0
Lillestrøm - Molde: 0-2

eller

Viking - Ålesund: 4-1
Lillestrøm - Molde: 1-3

Regner med dere tar tegninga?
Altså, det er fortsatt ikke umulig å komme med, men kjangsen er nokså liten, desverre. Vi får vel bare håpe.
Hørte forresten en teori på radioen forrige runde, om at Viking tapte med vilje for å slippe unna Royal League sirkuset, slik at de kunne konsentrere seg mer om UEFA cupen. Hvis det er tilfelle... så har Viking "skjiti" på draget, og skuffet publikum. Vi vil ha Royal League!

3 Comments:

At 26 oktober, 2005 20:43, Blogger Eivind said...

Når det gjelder det siste tror jeg nok radioen tar feil. Når det gjelder det andre så har Viking til tider skuffet stort i år. Eneste trøsten er UEFA-cupen, dersom som mest sannsynlig royal league gåt fløyten.
Da får vi heller se frem mot en ny sesong med Tom Prahl som sjef. Forhåpentligvis greier han å videreføre det Hoggi har påbegynt. Og jeg håper virkelig ikke at dette er som Hoggi sa selv "min beste trenerjobb noensinne". Da er han virkelig ikke den treneren vi trodde!!

 
At 27 oktober, 2005 00:52, Blogger Ole Severin said...

Det er helt greit at Royal League går i dass, helt ærlig; Royal League er dass. Hva som bekymrer meg mer er at Viking IKKE får Uefa cup til neste år hvis de skulle få 5.plass!
Det er det mest tragiske. Men sånn går det når du ligger på bunn på de 5 siste kampene. Viking er i grunn heldige som ligger der de ligger etter hva de har prestert de siste kampene...

Nok om det; tror Tom Prahl skaffer Viking seriegull, om ikke neste år så definitivt i sesongen 2007! Heia Viking!

 
At 30 oktober, 2005 00:17, Blogger Endre said...

Jess, og der gjekk allt i dass ja!

 

Legg inn en kommentar

<< Home