torsdag, mai 19, 2005

"Petter gjør deg depresiv"

Skulle Petter noen gang hatt et eget program på NRK, måtte det være "Petter gjør deg depresiv". Et fantastisk program for alle konservative i beste sendetid. Etter en spennede natt på by'n (hey hey), i går kveld, for å se den etterlengtede Star Wars III premieren, kom Petters mørke sider fram i lyset. Jeg skulle gjerne likt å høre Petter si et eneste positivt ord den kvelden. Samtlige av kommentarene som kom slengende utover kvelden var depresive og i stor grad negativt ladde. Når man skal på premiere på Star Wars sier det seg selv at noen fininger med darth vader maske stiller opp. Dette til stor misnøye for en viss Lorentzen, som heller kunne tenke seg å sove fram til 5 minutter før filmen. Nei, stemningen rundt premieren er jo litt av opplevelsen. Så viste det seg at han ikke hadde tatt med seg penger til kinogodt. Da var han igang med å jakte på "hei, har du lyst på ein sånn pakke med vingummi, og kanskje et popkorn rabatt kort" damen. Han viste stor misnøye når han kun fikk tak i 3-4 pakker med disse e-stoff bombene. Så stiger selvfølgelig misunnelsen når jeg greier å grabbe til meg diverse godteri som blir slengt ut i salen. "Jaja, det e bare du så e så hole endre! En trenge ikkje snop når en ska se film" Yeah right, misunnelig, det var det han var. For å i det hele tatt få avsluttet denne posten får det holde med disse eksemplene, men jeg må inrømme at jeg ikke har opplevd Petter så negativ før. Dette var skremmende Petter, jeg trodde virkelig du var litt mer positiv til nye opplevelser, og ikke så A4 når det gjelder kleskoden på kino. Det skal ikke forundre meg om Petter er negativ til denne posten også, han har jo forsåvidt vært det på de siste postene. De er visst ikke interessante nok? Hmm.. nehei, men, er dine det? Jeg har bare vett til ikke å være så utrolig deprimerende og klage på alt og alle. På den annen side er det kanskje akkurat slike poster Petter savner, slik at han kommer inn i rampelyset. Postene har vel med en gang bedre innhold så lenge man finner "Petter" i teksten.

By the way, når det gjelder "The Name", så er ihvertfall det litt kreativt, istedenfor å bare rapportere situasjoner fra sin egen hverdag hele tiden.

4 Comments:

At 20 mai, 2005 13:10, Blogger Eivind said...

Må si meg enig i at Petter av og til kan gjøre en litt depressiv, men på den andre siden har han rett i at du (Endre) er ganske "hol" når det gjelder søtsaker. Mener også at det er "geakete" å se et "STAR WARS" "show" som varer i tre timer. Og det å vurdere å kjøpe seg maske er jo horribelt

 
At 20 mai, 2005 17:24, Blogger Unknown said...

Jeg tar meg den frihet og i hvert fall være depressiv (merk deg stavelsen, Endre. To s-er) i forhold til denne posten. Først og fremst er det helt galt at jeg ikke sa positve ting den kvelden. Jeg synes den var skambra og det ga jeg uttrykk for.
Og er det ikke nettopp filmen en kommer for å se. Tja, Endre gjør ikkje det. Mr. Vellene møter opp tre timer før filmen begynner for å se et premiereshow (bare dette sier vel litt om Endres sosiale liv) som viste seg å være...ingenting. Dette spådde selvfølgelig jeg på forhånd og var ikke interessert i å komme før 20 min. før filmen. Likevel sier Endre at jeg må komme kl. 11 fordi da skal han gå inn i salen. Javel, tenkte jeg. Jeg får gjøre det, da. Men det viste seg å være lureri fra Endres side. Fem over halv 12 åpnet dørene!
For noen er det å gå på kino en opplevelse i form av at filmen er underholdende, spennende og av en høy kvalitet. For andre er det å se på 40-åringer som svir av lønna si på plastikkhjelmer og BRIO-sverd for med rette og kunne storme rundt, "lyssabelfekte" med andre duster og rope "Luke (pust-pust) I'm your fathaaa (pust-pust). Dette er forbrukersamfunnet på sitt verste. At Endre ønsket å støtte dette ved å kjøpe en 10-kroners leketøybutikk-Darthh- Veidaaahh-maska, skuffer meg oppriktig. Skjerp deg, Endre. Showet var drit, filmen var bra (se der ser du, jeg er ikke negativ til det vesentlige).

 
At 25 mai, 2005 15:17, Blogger Endre said...

Hem, hem... Nå va ikkje eg ein av de som møtte opp klokkå 9 heller, kom ner der i kvart over 10 tiden. Kjøpte heller ikkje maske. Du har feil i et punkt her då, og det e at det hadde holt å gå ned 20 minutter før... fordi salen åpna ti over halv 12? Filmen begynnte 5 over 12, hadde du komt 20 minutter før hadde eg vert inne i salen, som eg påsto at eg ville ver, og du hadde ikkje komt inn siden eg hadde din billett. Det va akkurat i det med gjekk inn med fekk snop og Petter... hadde ikkje blitt det på deg om du hadde vert seine heller ;)

 
At 25 mai, 2005 16:52, Blogger Unknown said...

Hvis eg hadde komt 5 over halv tolv, hadde det holdt.

 

Legg inn en kommentar

<< Home