onsdag, mars 23, 2005

Når katten er borte...

Så var påskeferien i gang! Er det ikke fantastisk? Bare 3 uker etter vinterferien så er det ferie igjen. jeg går vel under en av tusen innbyggere i Stavanger som ikke har hytte, ergo: påsken blir feiret hjemme. Det merkes at halve byen har reist bort. Tipper at ingen kommer til å lese dette inlegget før ferien er over engang, siden det vanligvis er skralt med internett tilgang på hytta. Av den trofaste vennegjengen er jeg den eneste igjen i byen. Kjedelig tenker kanskje du? Tja, jo det kan vel kanskje være det til tider, men jeg skal nok greie meg. Nå blir det muligheter for skikkelig kvalitetstid med familien!

3 Comments:

At 25 mars, 2005 16:44, Blogger Unknown said...

jaja endre, stakkars deg. Gratis internettkafe i bakken. Får kose deg med lefser og familie. Håpe volleyballturen blir konge, for ellers har du gjort ein tabbe. Du sko vert med te Hemsedal. Anyway... må stikke. Sjekke ka kokken har skrapt i samen. Det kan bli interessant.

Hilsen Petter goes Hemsedal

 
At 27 mars, 2005 20:37, Blogger Eivind said...

E petter blitt sviker? Sa jo an ikkje sko reisa!

 
At 28 mars, 2005 20:09, Blogger Unknown said...

endre foretrekke å bruke pengene sine på ein helg med volleyballspeling i Nord-Norge framfor 5 dager i Hemsedal på ski. Faktisk ca. like dyrt!!!(Go home Volleyball)

 

Legg inn en kommentar

<< Home