mandag, november 27, 2006

Velg en sko... ... velg en skjebne!

Lørdag 25 november klokken 20.00 hadde vi premiere på stykket vårt: "Velg en sko... ...velg en skjebne!"


Det hele startet med at læreren vår kom inn i klasserommet og sa "SKO!". Utifra det ordet har vi laget hele den halavannen time lange forestillingen helt selv. Dettte gjelder også "theme-sangen" som jeg og Maria Brabrand komponerte :)

Etter premieren på lørdag har vi fått veldig mye positiv respons, noe vi selvfølgelig setter stor pris på.

Vi har brukt MYE tid på dette stykket. Ikke bare på innholdet, men også på alt rundt. Alt fra plakater og billetter til scene og lys. Da er det ekstra kjekt å få vite at det vi har gjort er bra. Desverre har vi ikke tilgang på gymsalen så lenge som vi skulle ønsket. Det er med andre ord der scenen er rigget opp, og den må rigges ned tirsdag formiddag. Det betyr også slutten på dette stykket, da det tok 5 timer å rigge opp. Noe vi ikke vil gjøre igjen.

MEN, vi får iallefall spillt stykket EN gang til. I kveld er det dukket for EKSTRA FORESTILLING klokken 20.30 på Nesjarheim (gymsalen). Dersom DU av en eller annen snodig grunn skulle se denne posten tidsnok og i tillegg har mulighet og tid til å komme tidsnok til forestillingen, så er du HJERTELIG velkommen!


Jeg skal også få lagt ut noen bilder fra forestillingen etterhvert. Du kan også sjekke vår egen teater blogg angående dette. Der vil det nok komme en post og bilder etterhvert.

1 Comments:

At 03 desember, 2006 17:41, Blogger Eivind said...

Blei litt vanskeligt du på så kort varsel, men d hadde sikkert vert kjekt!
Kos deg videre også snakkes me ihvertfall te jul!

 

Legg inn en kommentar

<< Home